Pár slov o omalovánkách aneb freebies jsou tu!

Freebie omalovánky

Pro nadšence do kreslení, vybarvování a pohodového tvoření mám skvělou zprávu!
Na WhiteLetters jsem si pro vás připravila na každý měsíc jednu omalovánku,
kterou si můžete stáhnout a s radostí vybarvit nebo dokreslit dle vlastní fantazie.

 

omalovanky_liska_WhiteLetters

Proč omalovánky?

Ráda bych se s vámi prostřednictvím omalovánek podělila o malý kousek z mé tvorby a zároveň využila užitečným způsobem kresby motivů, které se nepromění v kovové odznáčky. Těšit se můžete na tematicky různorodé kresbičky, někdy v jednoduchém a jindy v trochu detailnějším provedení.

 

Jak se dozvím o nových motivech?

Aby vám nová kresbička nikdy neunikla, doporučuji sledovat WhiteLetters na Facebooku nebo Instagramu. Tam se také dozvíte o speciálních motivech, které budou k dispozici jen po omezený čas. Budete-li chtít, můžete omalovánky pravidelně sbírat, vytvořit si z nich kolekci nebo například sérii obrázků na zeď.

 

Jsou freebies opravdu zdarma?

Ano, jsou. Ale pouze pro osobní účely. Pokud byste chtěli motivy omalovánek použít komerčně (např. prodávat je jako potisk na tričku, vložit je do publikací atd.), kontaktujte mne prosím, domluvíme se :) Prosím také, abyste mé kresby nepřeprodávali dál, neměnili je a nevydávali je za vlastní – věřím ve vaši poctivost! :)

 

 

 

 

Jak omalovánky naplno využít?

Každou omalovánku najdete v JPEG formátu ve velikosti A4 a PNG formátu ve tvaru čtverce. Jaký je mezi nimi rozdíl?

JPEG použijte pro tradiční vybarvování pastelkami, fixkami, akvarelem apod. Obrázek je připravený pro tisk na domácích tiskárnách. V nastavení tisku volte ideálně skutečnou velikost ;)

PNG je super pro digitální kreslení. Stačí si obrázek do programu vložit jako vrchní (top) vrstvu. Barvičky ve vrstvách pod ním budou prosvítat v místech mimo tahy. Formát čtverce je ideální pro sdílení na sociálních sítích :)

 

Stáhněte si první motiv – usměvavý dortík ...  –>

ikona_stazeni   Dortík | JPEG | A4          ikona_stazeni   Dortík | PNG | čtverec

 WhiteLetters_nahled_dortik_omalovanka

 

 

 

 

 omalovankaWL_hashtag

... a pochlubte se, jak vám vybarvování šlo!

Sdílejte své výtvory na Instagramu a Facebooku. Tagněte mě nebo označte svůj příspěvek hashtagem #omalovankaWL. Moc ráda vás zasdílím na WhiteLetters a pro pravidelné kreslíře mám připravenou speciální odměnu!

 

Zpět do obchodu